Klubbklær

Bestilling av klubbTØY 2023-24

BESTILLING AV KLUBBTØY

Klubbens leverandør av klubbtøy er Bioracer.

Bestilling av klubbtøy foregår i Strindheim Ski sin egen nettbutikk på Bioracer sine sider. Nettbutikken vil være åpen for bestilling i definerte perioder, typisk 4 bestillingsrunder i året, eller etter behov.

Link til nettbutikken og øvrig informasjon om nye bestillingsrunder vil bli annonsert via Spond.

Etter at nettbutikken er stengt, vil tøyet gå i produksjon og etter hvert sendt individuelt pakket til Trondheim for utlevering i Granåsen eller på Sportshuset Melhus. Informasjon om dette vil bli gitt på e-post og i Spond.

I nettbutikken til Bioracer oppretter du en egen bruker med din kontaktinfo. På denne måten kan vår leverandør enkelt følge opp din ordre tett og håndtere eventuell kundeservice direkte med deg som medlem. Deretter følger du den unike linken til Strindheim Ski sin nettbutikk (følg med i Spond), og logger inn. Da kommer du rett inn i nettbutikken til Strindheim Ski, og får tilgang til et stort utvalg med klubbtøy og tilbehør til rabatterte priser.

Vi oppfordrer alle til å lese infosiden i nettbutikken, slik at du får med deg gjeldende informasjonen om levering, størrelser etc. I nettbutikken finnes det gode produkttekster, bilder, samt størrelsestabeller for alle produkter dersom du er usikker på dette. Det vil også bli mulighet til å prøve størrelser og se på produkter fysisk i Bioracer sine lokaler på Lerkendal Stadion i Trondheim på oppsatte prøvekvelder. Informasjon om dette vil bli annonsert i Spond.

Husk at alle aktive får klubb-lue som en del av medlemskapet!

Vi oppfordrer også foreldre til å kjøpe og bruke klubbtøy - det bygger samhold og klubbfølelse!

Gjennom klubbavtalen med Bioracer tilbys også alle medlemmer i Strindheim Ski rabatterte priser på Bioracer sin standardkolleksjon (altså alt tøy uten spesialdesign), eksempelvis undertrøyer med mer. Rabattkode “STRINDHEIMSKI” gir 20% rabatt på alle kjøp i nettbutikken for standardtøy på www.bioracernorge.no. Dette er tøy som Bioracer har lagerført på sitt hovedkontor på Lerkendal Stadion i Trondheim, og kan mao. bestilles på nett når som helst.

Ved eventuelle spørsmål eller behov for kundeservice, kan Bioracer nås på info@bioracer.no eller på telefon +47 97 90 70 00