Aktuelt


Lurer du på noe? Sjekk innom Ofte stilte spørsmål.

Terminlistene for skirenn i sesongen 21/22 ligger her:

Sør-Trøndelag Skikrets Nord-Trøndelag Skikrets


Velkommen til en ny skisesong!

Bli med oss - registrer deg i Spond og møt opp på treninger!

Barmarkstreningene er i gang på tirsdager kl 18:30 på Lohove, og vi oppfordrer alle medlemmer og interesserte til å møte opp på dem, ta gjerne med venner og bekjente!


Sesongen vil inneholde mye av alt vi har gått glipp av de par siste sesongene, blant annet Barnas mini-VM 12. desember, Strindheimstafetten 31. desember og Strindheimrennet 22. januar.
Det er mye å glede seg til, følg med på Spond og Facebook!

KM stafett/Strindheimstafetten 31.12 2021

Strindheim er i år arrangør for Kretsmetserskap i stafett. KM blir en del av den tradisjonelle Strindheimstafetten på nyttårsaften.
For mer informasjon - se
HER.

Sparebank1 cup / KM Normal/ Strindheimrennet 22.januar 2022

Strindheim arangerer også Sparebank1 cup #2 22. januar 2022. Dette rennet utgjør også Kretsmesterskap i normaldistanse.
Rennet er åpent for alle klasser og går i fristil. For mer informasjon - se
HER.


Vi skal til Ramundberget 3-5. desember 2021!

Vi skal ha vår faste årlige klubbsamling på Ramundberget, og vi blir en gjeng på nesten to hundre! Mer informasjon ligger her, dette er en sosial og sportslig fellestur med treningsopplegg for alle grupper fra 9-10 og oppover.

Barnas mini-VM 12. des. - et renn for alle små


Strindheim Ski skal arrangere Barnas mini-VM 12. desember i Granåsen. Dette er et helt nytt konsept i form av en serie renn bor barn 0-12 år, med lav terskel for deltagelse og høyt nivå på gjennomføring. Det er en viktig en del av skisportens satsning frem mot VM på ski i Trondheim i 2025. Målsetningen er å få flere ut på ski, og å gi flest mulig barn oppplevelsen av et inspirerende skirenn.

Les mer om Barnas mini-VM her. Det er også en serie inntrykk fra tidligere renn på deres Facebook-side . Det er første gang et mini-VM-renn arrangeres i de fremtidige VM-løypene, så her vil vi legge bredsiden til for å skape et vellykket renn!

Ny samarbeidspartner

Vi er veldig glad for å kunne informere om at vi har fått inn en ny samarbeidpartner fra og med denne sesongen; Leangen Bolig går inn som ny luesponsor. Avtalen gjelder sesongen 21/22 og 22/23.


Følg Strindheim Ski på Instagram

Følg Strindheim Ski på Facebook

Følg Team Strindheim på Instagram

våre samarbeidspartnere