Aktuelt

SesonGOPPKJØRING

Sesongen 2019/2020 ble brått avsluttet på grunn av COVID-19 situasjonen. Men, vi ser allerede fremover og gleder oss til neste vinter. I helgen hadde ny 15-16 års gruppe sin første nærsamling og ikke bare hadde vi et fantastisk vær med oss, senior løperne til Team Strindheim deltok også og ledet gjennomføring av enkelt økter og delte kunnskap og erfaring som gad god inspirasjon og innspill til hva som kreves for å lykkes. Stor takk til Guro, Ola, Håkon og Marte for kyndige råd og veiledninger basert på egene erfaringer.


15-16 års gruppa hadde også med hospitering fra andre klubber i nærområdet, med løpere fra Utleira og Ranheim. Viktig å skape en felles arena og samarbeid på tvers av klubbene som sikrer et godt og bredt langrennsmiljø fremover.

StrindheimstafetteN

31. desember 2019

Resultater fra Strindheimstafetten finner dere nå her.

Takk til alle deltakere og dugnadsfolk for en flott dag på Selbuskogen.

Ønsker alle et riktig godt nyttår!

Strindheimrennet

15. desember 2019

Resultater fra Strindheimrennet finner dere her.

Takker alle deltakere og støtteapparat for en hyggelig dag på Selbuskogen. Fint vær og kjempeforhold i løypene bidro til en fin opplevelse.

Ønsker velkommen tilbake på Strindheimstafetten på nyttårsaften.

Tren med oss,

barnegrupper

Vi startet med barmarkstrening etter høstferien på Lohove for de yngste, hver tirsdag kl 18:30 (flytter til Granåsen når snøen kommer).

Vi ønsker spesielt velkommen til alle nye som vil begynne med langrenn ski.

Bli med oss

Lurer du på noe så vil vi anbefale så se på Ofte stilte spørsmål

våre samarbeidspartnere

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook