velkommen til oss !

Kikk innom ofte stilte spørsmål eller kontakt oss via Facebook om du lurer på noe. Følg oss gjerne på Facebook, om du tenker på å prøve skitrening når vinteren nærmer seg.

Kontaktperson for yngste gruppe er Elin Ulstad Stokland, elinulstad@gmail.com


Meld deg inn (gjelder også for de som vil møte opp og prøve seg noen ganger) via Spond, med kode WUTDV:

Treningene for de yngste gruppene tar pause frem til oktober - de eldre holder kontakt via Spond!

takk for en flott skisesong 2023-24!

Vi startet sesongen med klubbsamling på barmark 28.oktober, vi reiste til Ramundberget 1.desember, vi arrangerte Strindheimstafetten 10. januar og ikke minst NM sprint /Norgescup junior 16-18.februar, høydepunktet i sesongen, og vi avholdt klubbmesterskap 2.april. Se flere renn, utøvere og glade treninger på Instagram og Facebook!

Se gjerne på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss via facebook om du lurer på noe.

Bildet over viser alle som deltok på vår årlige klubb-tur til Ramundberget i desember 2022


Vi arrangerte Norgescup junior, med NM sprint, 16-18.februar! Se her for resultater, og besøk oss på Instagram eller Facebook for å se bilder og filmklipp fra begivenheten. Det finnes også et flott utvalg av bilder på denne linken

Nytt anlegg for skitrening i Steintrøa

Det er planlagt en ny arena for alle som liker snø og ski på vår side av byen - Strindamarka Næranlegg.

Det planlegges midt mellom Lohove og Bekken, på areal som i hovedsak er tidligere jordbruksland. Det skal bli en skileik etter modell av den ved Gråkallen i skråningen, et flatt stadionområde velegnet for trening for barn og unge, og et arenabygg med forskjellige funksjoner. 

Adkomst vil primært bli via ny løype fra Lohove, men det vil også anlegges en mindre parkeringsplass i Steintrøa og en ny tilførselsvei i åkerkanten.  

Prosessen har pågått i over 10 år, og man jobber nå med et konkret forslag. Se på kommunens planer her. Vi oppfordrer alle venner av ski og friluftsliv til å spille inn sin velvilje til dette prosjektet!

Strindheimstafetten / KM Mix Stafett 2024


Strindheistafetten, som i år også var KM stafett mix, gitt av stabelen med over 60 lag 10.1.2024. For informasjon og resultater, se arrangementside på iSonen: https://isonen.no/event/cll7nlqsr40781501f1lsd90hr7/

Tilbakeblikk til 22-23-sesongen

vi hadde også en veldig fin vintersesong 2022-23 der vi startet opp mye ny og morsom aktivitet for de yngste, fikk med mange på renn, og dro i gang flere nye sosiale aktiviteter!

De største resultatene på toppnivå i sesongen 22-23 var gull i NM til Marte Skaanes, og bronse i NM lagsprint til Even Northug og Håkon Skaanes!

Foto fra NTB.


Terminlistene for skirenn ligger her:   Sør-Trøndelag Skikrets       Nord-Trøndelag Skikrets   


generøs gave fra idar dahls minnefond til alle barn og unge i Strinda og Trondheim øst

Idar Dahl (1927-2007) var en sentral trener, skiløper og glødende ildsjel i Strindheim Ski i flere tiår, og han levde og åndet for skisporten. Han var blant annet trener for kvinnelandslaget, og en av de mestvinnende skiløpere fra Strinda. 

Idar Dahls Minneforening har siden 2010 delt ut stipender til lovende unge skiløpere i Strindheim Ski. Minnefondet vedtok i juni 2022 å legge ned virksomheten, og generøst overføre resterende midler i fondet til arbeid med planlegging og utvikling av Strindamarka Næranlegg. 

Styret i Strindheim Ski, og representanter for de andre klubbene som jobber for Næranlegget, er svært glade for bidraget og ser det som en videreføring av ildsjelen Idar Dahls utrettelige arbeid for å få ungdom ut i marka og skiløypene.  

Les mer om Idar og Minneforeningen her.
Følg Strindheim Ski på Instagram

Følg Strindheim Ski på Facebook

våre samarbeidspartnere