Bli med oss på ski !

- TIDLIG VINTER GJØR AT VI STRAKS TRENER PÅ SNØ I GRANÅSEN!

Meld deg inn (gjelder også for de som vil prøve seg noen ganger) via spond, med kode WUTDV:

NB - alle treningene er nå i ferd med å flyttes fra Lohove til Granåsen - følg med på spond for å få med dere alt!

Vi teller ned til skisesongen 2023-24!

Nå er sesongen rett rundt døren, og for de minste barna startet barmarkstrening opp rett etter høstferien. 

Vi har nettopp hatt klubbsamling på barmark 28.oktober, og vi reiser til Ramundberget 1.desember - og vi har mye mer spennende på gang i vinter, og det er bare å glede seg!

Se gjerne på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss via facebook om du lurer på noe.

Bildet over viser alle som deltok på vår årlige klubb-tur til Ramundberget i desember 2022

Nytt anlegg for skitrening i Steintrøa

Det er planlagt en ny arena for alle som liker snø og ski på vår side av byen - Strindamarka Næranlegg.

Det planlegges midt mellom Lohove og Bekken, på areal som i hovedsak er tidligere jordbruksland. Det skal bli en skileik etter modell av den ved Gråkallen i skråningen, et flatt stadionområde velegnet for trening for barn og unge, og et arenabygg med forskjellige funksjoner. 

Adkomst vil primært bli via ny løype fra Lohove, men det vil også anlegges en mindre parkeringsplass i Steintrøa og en ny tilførselsvei i åkerkanten.  

Prosessen har pågått i over 10 år, og man jobber nå med et konkret forslag. Se på kommunens planer her. Vi oppfordrer alle venner av ski og friluftsliv til å spille inn sin velvilje til dette prosjektet!

Strindheim tildelt Junior NM SPRINT/NorgesCup 2024

Vi er stolte av å kunne meddele at Strindheim IL skal arrangere NM Sprint/Norgescup for junior i 2024. Dato for arrangementene er 16-18. februar 2024.

Dette er et stort arrangement og vil gi kunne gi et meget stort tilskudd i klubbkassen hvor mye kommer til å gå tilbake til aktive i alle aldre. I tillegg vil det ta oss et langt steg på veien for å realisere Strindamarka næranlegg.

Vi i Strindheim Ski har over tid vist at vi er i stand til å arrangere flotte skirenn og store arrangement, så dette skal vi klare sammen. Det er et stort arrangement og vi er avhengig av at alle bidrar, gjerne også onkler, tanter, besteforeldre, venner og øvrige bekjente.  

Vi trenger også å styrke arrangørstaben på mange områder og trenger flere som kan bidra i planleggingen. Se på organisasjonskartet under og ser du noe som du er interessert i, eller vil lære mer om, så sender du bare en e-post på post@strindheimski.no og melder din interesse. 

Mer informasjon kommer på Spond fortløpende, inkludert en undersøkelse for å kartlegge ønsker om oppgaver.

en kanonbra 2022-23 sesong, i bredde og topp!

Takk til alle medlemmer, foresatte og alle som bidrar og følger med, for en veldig fin vintersesong 2022-23 der vi har fått til mye lærerik og morsom aktivitet, fått med mange på renn, og hatt flere sosiale aktiviteter enn på lenge!

Vi feirer de største resultatene på toppnivå i sesongen 22-23 - gull i NM til Marte Skaanes, og bronse i NM lagsprint til Even Northug og Håkon Skaanes!

Foto fra NTB.


Terminlistene for skirenn ligger her:   Sør-Trøndelag Skikrets       Nord-Trøndelag Skikrets   

Bildene nedenfor viser litt inntrykk fra treninger og aktiviteter i 2022-23-sesongen, blant de yngste gruppene. 


generøs gave fra idar dahls minnefond til alle barn og unge i Strinda og Trondheim øst

Idar Dahl (1927-2007) var en sentral trener, skiløper og glødende ildsjel i Strindheim Ski i flere tiår, og han levde og åndet for skisporten. Han var blant annet trener for kvinnelandslaget, og en av de mestvinnende skiløpere fra Strinda. 

Idar Dahls Minneforening har siden 2010 delt ut stipender til lovende unge skiløpere i Strindheim Ski. Minnefondet har i juni 2022 vedtatt å legge ned virksomheten, og generøst overføre resterende midler i fondet til arbeid med planlegging og utvikling av Strindamarka Næranlegg. 

Styret i Strindheim Ski, og representanter for de andre klubbene som jobber for Næranlegget, er svært glade for bidraget og ser det som en videreføring av ildsjelen Idar Dahls utrettelige arbeid for å få ungdom ut i marka og skiløypene.  

Les mer om Idar og Minneforeningen her.

Strindheimrennet 14. jan 2023


Strindheim Ski gjennomførte Strindheimrennet med 365 påmeldte 14. januar i Granåsen. 

Se mange bilder og mye mer info på Strindheimrennet.


Strindheimstafetten 31.12.2022

Strindheimstafetten 2022 gikk av stabelen 31. desember 2022 i Granåsen. Rennet besto av 3 etapper - alle i fristil. 

Mer info om rennet finnes her: Strindheimstafetten 

Et nytt suksessrenn i en kald og fin desember: Skileik, musikk, moro, premier, lek og glede for alle små - en del av Veien mot VM på Ski i Trondheim 2025! Et perfekt skirenn for alle i alder 0-12!! 

Se bilder fra Barnas Mini-VM i Granåsen!

et flott bakkeløp i solskinnet 

-  kvilhaugen opp 2022

I august arrangerte vi endelig, etter tre års pandemipause, byens TØFFESTE motbakkeløp - Kvilhaugen Opp! Se bilder, resultater og filmer her.

Følg Strindheim Ski på Instagram

Følg Strindheim Ski på Facebook

Følg Team Strindheim på Instagram

våre samarbeidspartnere