Aktuelt

Sesongavslutning og klubbtilbud Dæhlie

Sesongen 2019/2020 ble brått avsluttet på grunn av COVID-19 situasjonen. Veldig kjedelig for oss å ikke kunne tilby fellestreninger og en sosial arena for alle som liker å trene på ski. Påsken er riktignok overstått, men det er fortsatt finfine skiforhold i både Bymarka og Estenstadmarka så oppfordrer alle til fortsatt å benytte seg av denne muligheten så lenge det varer. I tillegg til Skisporet.no så er det lurt å hold seg oppdatert på Trondheim kommune og Trondheim skiklubb sine kanaler med hensyn til status på løypekjøring.

Vinteren er uansett på hell og det blir atter en vår - i den forbindelse har vi fått et tilbud fra Dæhlie med rabattkode for bruk i nettbutikken på www.dæhlie.com Tilbudet står fram til 3.mai og gjelder alle produkter på websiden, inkludert alle vår- og sommernyheter. Se vedlagte flyer for mer info:

Dahlie-B2B-Kampanje-SS20-SportshusetMelhus25.pdf

StrindheimstafetteN

31. desember 2019

Resultater fra Strindheimstafetten finner dere nå her.

Takk til alle deltakere og dugnadsfolk for en flott dag på Selbuskogen.

Ønsker alle et riktig godt nyttår!

Strindheimrennet

15. desember 2019

Resultater fra Strindheimrennet finner dere her.

Takker alle deltakere og støtteapparat for en hyggelig dag på Selbuskogen. Fint vær og kjempeforhold i løypene bidro til en fin opplevelse.

Ønsker velkommen tilbake på Strindheimstafetten på nyttårsaften.

Tren med oss,

barnegrupper

Vi startet med barmarkstrening etter høstferien på Lohove, men er nå i full gang med skitrening i Granåsen hver tirsdag kl 18:30

Vi ønsker spesielt velkommen til alle nye som vil begynne med langrenn ski.

Bli med oss

Lurer du på noe så vil vi anbefale så se på Ofte stilte spørsmål

våre samarbeidspartnere

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook