Nyhetsarkiv

Ole Thonstad har gått bort

Lørdag ettermiddag kom sjokkmeldingen om at vår kjære ski venn, bauta, trener og administrator, Ole Thonstad, hadde gått bort under skitur i Bymarka. Ole hadde nettopp heiet frem våre jenter og gutter foran tv skjermen under NM sprinten i Granåsen før en ny skitur skulle nytes i flott vintervær.

Han var en fantastisk ambassadør for senior utøverne i Strindheim ski. Han var opptatt av at forholdene skulle legges best mulig til rette for alle utøvere uansett nivå. Alle kunne ringe Ole, han lyttet og kom med gode råd enten det var treningsprogram, planlegging av treningssamlinger eller bare for å slå av en prat. Han har stått i bresjen for sammensetningen av ufattelig mange stafettlag de siste 30 årene. Utøverne respekterte det han hadde besluttet.

En del av oss har reist rundt på mange skirenn med Ole og skjønt at Strindheim ski på senior siden ikke hadde vært det samme uten han. Med ett kontaktnett over hele landet var han en stor ressurs for oss. Deler av dette kontaktnettet fikk også anledning til å overvære markeringen av hans tragiske bortgang under NM arrangementet i Granåsen i dag. Tusen takk til Tomas Northug for fine ord.

Våre tanker går nå til Ole’s nærmeste familie som har mistet ett varmt menneske.

Vi lyser fred over Ole’s minne og skal sørge for at den skigleden han viste skal bringes videre !


INTERN BytteKVeld - GRANÅSEN 24.11

Ettersom den nasjonale skibyttedagen er utsatt pga Covid 19, ønsker vi å legge til rette for en intern skibyttekveld for medlemmene i Strindheim ski. Dette er viktig for å sikre god sirkulasjon av brukt skiutstyr og å holde kostnaden i skiidretten nede.

  • Sted: Granåsen (tribunen eller ny balkong på nybygget)

  • Innlevering av utstyr fra kl 18:00 til 19:00. Kjøp fra 19:00 til 20:15.

  • Utstyr: Kun langrennsutsyr (ski/rulleski, sko, staver, Strindheim klubb klær)

  • Utstyr som ønskes solgt MÅ MERKES før levering med navn, mobilnummer(vipps), pris og evt. annen info om skiene. Bruk tape eller lingnende for å merke utstyret.

  • Klær må henges på kleshenger

  • Utstyr som ikke blir solgt må tas med av selger

  • Betaling foregår med Vipps direkte til selger. Vi sjekker at dette blir utført, og klubben tar ingen provisjon (men alle som vil donere en slant er velkommen til det)

Tren med oss,

barnegrupper

Vi starter med barmarkstrening etter høstferien på Lohove for de yngste, hver tirsdag kl 18:30 (flytter til Granåsen når snøen kommer).

Vi ønsker spesielt velkommen til alle nye som vil begynne med langrenn.

Bli med oss

Lurer du på noe så vil vi anbefale så se på Ofte stilte spørsmål

StrindheimstafetteN

31. desember 2019

Resultater fra Strindheimstafetten finner dere nå her.

Takk til alle deltakere og dugnadsfolk for en flott dag på Selbuskogen.

Ønsker alle et riktig godt nyttår!

Strindheimrennet

15. desember 2019

Resultater fra Strindheimrennet finner dere her.

Takker alle deltakere og støtteapparat for en hyggelig dag på Selbuskogen. Fint vær og kjempeforhold i løypene bidro til en fin opplevelse.

Ønsker velkommen tilbake på Strindheimstafetten på nyttårsaften.