Gruppe 9-10år

Gruppe 9-10 år

Velkommen til informasjonssiden til utøvere i gruppe 9-10 (født 2014/2015) og deres foreldre.

På denne siden finner du hvem som er trenere og kontaktpersoner i gruppa. Informasjon om treningstider og skirenn. Er det mer informasjon du gjerne kunne tenke deg fantes her så ta kontakt med gruppeansvarlig 

Her er oversikt over hvem som styrer denne gruppen:

Person / Rolle / Kontaktinfo

Kenneth Tanem / Hovedansvarlig / kenneth.tanem@el-team.no

Treningssesongen 2023-2024

Treninger for gruppen er hver tirsdag kl 18:30-19:45, oppstart første tirsdag etter høstferien.

Frem til det kommer snø eller blir lagt ut snø i Granåsen, er det barmarkstrening på Lohove. Parkering ved bussholdeplassen på Lohove og oppmøte på grusbanen. Når snøen kommer, flyttes treningene til Granåsen.

Trenerne ber om at barna stiller i (refleks-)vest med lett lesbart navn, evt. med en teip på navn på lua (ikke krav om refleksvest når vi er i Granåsen) 

Bli med i klubben?

Dersom du ønsker å melde inn barnet ditt i Strindheim Ski, gjøres dette i via gruppe forspørsel direkte i Spond App, se info  for innmelding som ligger under menyen "Meld deg inn i Strindheim Ski"

Vi bruker Spond

Vi bruker Spond for å informere og organisere treninger og andre aktiviteter. Alle som meldes inn i klubben blir lagt til Spond-gruppen vår.

Spond er en norsk tjeneste for organisering av idrettsklubber, korps og andre grupper. Mer info om Spond ligger her: https://spond.com/welcome. Spond kan brukes med eller uten app. App er å foretrekke, da denne gir mulighet for varsler og skaper tettere relasjon til klubben.

Skirenn

Anbefalingen om antall renn fra Norges Skiforbund for vår aldersgruppe er 4-8 skirenn i løpet av vinteren. Deltakelse på renn er frivillig, men alle oppfordres til å delta på renn i løpet av vinteren.

Fullstendig terminliste ligger på Norges Skiforbund sin hjemmeside

Påmelding til individuelle renn via Min Idrett.

Påmelding til stafett blir organisert av trenerne.