Gruppe 11-12 år

Gruppe 11-12 år

Velkommen til informasjonssiden til utøvere i gruppe 11-12 (født 2012/2013) og deres foreldre.

På denne siden finner du hvem som er trenere og kontaktpersoner i gruppa. Informasjon om treningstider og skirenn. Er det mer informasjon du gjerne kunne tenke deg fantes her så ta kontakt med gruppeansvarlig 

Her er oversikt over hvem som styrer denne gruppen:


Person / Rolle / Kontaktinfo

Stian Svardal / Hovedansvarlig / stian.svardal@gmail.com

 

Treningssesongen 2023-2024

Gruppen for 11- og 12-åringene (født i 2012 og 2013) har skitrening to ganger i uka:

Tirsdager kl 18:30 – 20:00

Torsdager kl 18:30 – 20:00

Invitasjon med informasjon om stilart og eventuelle andre beskjeder blir sendt ut på Spond, hvor alle registrerte medlemmer blir lagt inn.


Fra skolestart og frem til høstferien er det en trening på rulleski hver tirsdag i Granåsen, økten kombineres med kodisjonstrening i form av trappeløp.


Etter høstferie og frem til det kommer snø eller blir lagt ut snø i Granåsen, er det barmarkstrening på Lohove. Parkering ved bussholdeplassen på Lohove og oppmøte på grusbanen. Når snøen kommer, flyttes treningene til Granåsen.

Trenerne ber om at barna stiller i (refleks-)vest med lett lesbart navn, evt. med en teip på navn på lua (ikke krav om refleksvest når vi er i Granåsen) 

Bli med i klubben?

Dersom du ønsker å melde inn barnet ditt i Strindheim Ski, gjøres dette i via gruppe forspørsel direkte i Spond App, se info  for innmelding som ligger under menyen "Meld deg inn i Strindheim Ski"

Vi bruker Spond

Vi bruker Spond for å informere og organisere treninger og andre aktiviteter. Alle som meldes inn i klubben blir lagt til Spond-gruppen vår.

Spond er en norsk tjeneste for organisering av idrettsklubber, korps og andre grupper. Mer info om Spond ligger her: https://spond.com/welcome. Spond kan brukes med eller uten app. App er å foretrekke, da denne gir mulighet for varsler og skaper tettere relasjon til klubben.

Skirenn

Deltakelse på renn er frivillig, men alle oppfordres til å delta på renn i løpet av vinteren.

Fullstendig terminliste ligger på Norges Skiforbund sin hjemmeside

Påmelding til individuelle renn via Min Idrett.

Påmelding til stafett blir organisert av trenerne.