Strindheimrennet 2014

Strindheimrennet arrangeres i år søndag 12. Januar. Fri teknikk, klasser fra 7 år til menn/kvinner senior. Første start kl. 11:00. 
På grunn av snøsituasjonen er rennet lagt til Selbuskogen Skisenter.
 

Innbydelse

Invitasjon (PDF, oppdatert 1. januar)

Påmelding

Online påmelding innen 09. Januar kl. 23:59.

Etteranmelding er mulig fram til kl. 10 renndagen. Renndagen gjøres etteranmelding på rennkontoret. Før det ved e-post til jorn.bakken@broadpark.no seinest kl 18.00 lørdag 11. januar. Etter det må påmelding gjøres på rennkontoret.

Startlister og Starttider

Startliste for Strindheimrennet 2014 (Oppdatert 11. januar kl 20.00). Sjekk Brikkenummer og meld feil og tillegg til jorn.bakken@broadpark.no. Det vil bli benyttet brikker også i 11 og 12 års klassene. De som har brikker i disse klassene må huske å ta de med. De som ikke har brikke får låne. Det blir ikke delt ut/solgt startlister under arrangementet.

 

Startnummer hentes lagvis på rennkontoret senest 1 time før start.

Resultater

Resultatliste fra Strindheimrennet 2014 finner du her (pdf). Forskyvingen av starttidpkt pga kulde medførte enkelte problemer med tidtakingssystemet og vi gjør oppmerksom på at det kan finnes feil som vi ikke har funnet og rettet.

Gjengløymte saker og ting

Det vart som vanleg gløymt igjen ein del saker og ting. Vi sender ikkje dette, men etter avtale kan dette hentast i Strindheimbua i Granåsen. Avtal dette med rennleder (sjå nedanfor)

Det vi har funne skibriller, varmeveksler (pust), single hansker og vottar, eit krabbehanskepar, eit hanskepar og to drikkebelter. 

Strindheim Bank Prisen

I år introduserer vi eit nytt konsept. Spar opp "poeng" for kvar gong du deltek Strindheimrennet og vinn BankPrisen når du har spart nok. Frå aldersgruppene 13 år til eldre junior får du 7 poeng for seier, 6 for andre plass og så videre til eit poeng for sjuande plass. Med 21 poeng får du Strindheim BankPrisen. Denne blir det stas og vinne og det skal vere verdt strevet. Oppdaterte poenglister vil du finne her.

Løypekart og Arenakart

Løypekart:

1 km

2 km

3 km

5 km og 10 km

Stadionkart Selbuskogen

Rennkontor

Åpent fra 09:00 renndagen i arenabygg langrenn.

Kontaktpersoner

Vær- og føremeldinger