Vil med dette informere om at følgende:

Oddbjørn Bruland fratrer som leder for skigruppa. Etter 10 år i styret , de siste 7 årene som leder, har han nå i lengre tid ønsket å takke for seg og sende stafettpinnen videre så fort det ble identifisert en ny kandidat til ledervervet.

Nå er vi så heldige å ha fått en kandidat til å ta over ledervervet, og styret i skigruppa har i styremøte 19/11 konstituert Cathrine Bryøen som ny leder for Strindheim ski.

Vi vil rette en stor takk til Oddbjørn for utallige timer innsats og energi han har lagt inn i å legge best mulig til rette for alle i Strindheim Ski.  Oddbjørn sier følgende i forbindelse med sin avgang: “Dei første åra i styret og etter kvart som ledar var det ekstremt mykje jobb og Strindheim ski vart det 3 “barnet” i heimen. Det bli sikkert difor litt rart å ikkje skulle føle noko ansvar lenger”.

Vi vil også rette en stor takk til Cathrine som har sagt seg villig til å ta på seg dette vervet og har tro på at dette blir en bra løsning for klubben.

 


Kommentarer

Endring i ledelsen for skigruppa — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje