Inn/utmeldinger på FIS listen langrenn sesongen 2018-2019 Frist for oppdatering av FIS liste er 28.09.2018

Som tidligere år så må det meldes fra om utøvere som har lagt opp eller andre årsaker ikke ønsker å opprettholde FIS  lisensen. Det er viktig for at man ikke skal motta en faktura på en lisens man strengt tatt ikke har nytte av. Avgiften på kr. 350,- innkreves på vegne av FIS og fakturaer sendes klubbvis i etterkant av sesongen for alle som fortsatt står på lista..

På denne linken https://www.skiforbundet.no/sor-trondelag/nyhetsarkiv/2018/9/fis-liste-2018/ finner dere liste over personer med gjeldende FIS lisens. Dersom noen der har lagt opp eller ikke skal konkurrere så må dette meldes inn slik at det ikke blir fakturert klubb.

Vi minner om at alle som delta i Norgescup eller NM må ha FIS lisens – for i år gjelder dette 2002 årgangene som er førsteårs juniorer.

NB! Før innmelding på FIS-pkt-lista skal utøveren underskrive "Athletes´ Declaration". For utøvere under 18 år må AD-skjema også signeres av foresatte. Dette er en erklæring om at utøveren kjenner til at deltagelse i idrettskonkurranser nødvendigvis kan medføre en viss risiko (for skader el.l.). Også Athletes´ Declaration sendes inn til skikretsen. Athletes´ Declaration skal underskrives kun en gang i løpet av livet. 

Gjeldende FIS-punkt-liste: 
Det kommer ny, oppdatert FIS-punkt-liste ca 6 ganger i året.

Du kan finne FIS-punkt lista på nettsiden til FIS (det internasjonale skiforbundet):
www.fisski.com > Cross Country > FIS-points

Velg den øverste lista som kommer opp!

Du kan enkelt finne en utøver ved å sortere på etternavn eller fornavn. Husk at Å=aa, Ø=oe, Æ=ae.

Rekkefølge kan du få ved å velge der det står "Order by" (da velger du "distance" for vanlig FIS-punkt-liste, og "sprint" for sprint-punkter). For ikke å få kvinner og menn blandet, må du velge der det står "Gender" (kjønn). Hvis du klikker på navnet til hver løper kan du få opp alle løpernes registrerte resultater i internasjonale renn (velg under "your choice here" oppe til høyre, og "select").

For å finne opplysninger om enkeltutøvere, kan du besøke denne siden:
 www.fisski.com > Cross Country- Competitor Biographies

Ta kontakt på sor-trondelag@skiforbundet.no hvis dere har spørsmål.

 

 

Med vennlig hilsen/Best regards

 

Erik Andresen

Sør-Trøndelag skikrets

 

Mobil: +47 918 24 644

erik.andresen@skiforbundet.no

 

Sør-Trøndelag skikrets

www.skiforbundet.no/kretser/sortrondelag 

 

 


Kommentarer

Inn/Utmedling av FIS lista langrenn — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje