VIPPS og VINN skidressen til Petter Northug eller andre kjempeflotte premier.

VIPPS – Velg “betal” og nr 114995.

Du vil få kvittering for kjøp av lodda frå Vipps og TransaksjonsId er ditt/dine lodd. Trekninga vil skje etter herrefinalen på Toppidrettsveka. Vinnarane vil bli annosert på stadion og på denne nettsida. Vi kan ikkje sende evt premier, så dei som ikkje blir henta på stadion kan hente desse i Loholtbakken 1a seinare.

Inntekta går til etablering av næranlegg for ski og idrett på østsida av byen.

Vinnere vil bli annonsert på denne nettsida (For dei som eventuelt ikkje er på torget når trekning finn stad)


Kommentarer

VIPPS lotteri til støtte for næranlegg øst – vinn skidressen til Petter — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje