Klubbrenn 6.februar – downhill i Estenstadmarka

Gruppe 11-12 har gleden av å invitere til sesongens andre klubbrenn! Det går av stabelen i Estenstadmarka tirsdag 6.februar, med første start kl. 18:00. Tema for rennet er downhill (fristil), med start oppe i høyden og målgang nede ved Bekken P-plass.

Resultater

Resultatene er nå klare, og kan lastes ned her: resultater klubbrenn 2018-02-06. Vi forholder oss lojale til idrettsforbundets retningslinjer for publisering av resultater på nett, de yngste klassene til og med ti år står derfor kun oppført med “fullført”. Siden resultatene ikke ble tilgjengelige ved oppslag under rennet, har vi imidlertid sendt ut lister med tider (sortert på startnummer) til infoansvarlige for gruppe 9-10 og 8 og yngre, slik at de kan distribuere disse internt i gruppene.

Påmelding

Som for forrige klubbrenn kjører vi påmelding på nett i forkant av rennet. Påmelding skjer via dette skjemaet senest mandag 5.februar kl. 16:00. Yngre søsken har også anledning til å delta, og meldes fortrinnsvis på via samme skjema. Eventuell etteranmelding (både av søsken og aktive utøvere) må skje ved startnummerutdelingen senest kl. 18:45 på renndagen.

Startlister

Foreløpige startlister (oppdatert 06.02 15:30): startliste klubbrenn 2018-02-06 v3

Startnummerutdeling

Utdeling av startnummer blir innerst på Bekken P-plass, ved starten på lysløypa. Vi starter utdelingen kl. 17:30.

Starttid og -sted

Foreløpig ser planen for start ut som følger, med muligheter for endringer etter at påmeldingen er fullført:

Klasser Første start Utøvere per pulje Startintervall Startsted
8 år og yngre 18:00 1 15s Tømmerholt
9-10 år 18:20 2 15s Tømmerholt
11-12 år 18:45 2 30s Nedenfor bakken ned fra Estenstadhytta
13-14 år 19:00 2 30s Nedenfor bakken ned fra Estenstadhytta
15-16 år 19:10 2 30s Nedenfor bakken ned fra Estenstadhytta

Løype

Klassene 8 år og yngre, samt 9-10 år, går den korte løypa som starter ved gården på Tømmerholt, de eldre klassene går den lange løypa med start nedenfor bakken ned fra Estenstadhytta (litt for lite snø til å starte fra hytta). Løypa går korteste vei ned langs lysløypa, se vedlagte bilder.

Vi ber om at de som starter i de senere puljene viser hensyn til rennet som pågår, og gjør plass til de som er i gang om de ikke har kommet seg opp i marka før første start.

Målgang og resultater

Ved målgang vil det bli servert saft. Resultater vil bli tilgengelige på nett senere på kvelden. For de yngste klassene (9-10, 8 og yngre) vil lister med tider være sortert på startnummer, og bare bli sendt ut på mail til de påmeldte i de enkelte klassene.

 


Kommentarer

Klubbrenn 6.februar – downhill i Estenstadmarka — 1 kommentar

  1. Tregjerde av plank som er satt opp i svingen som “skjerm” for bekken nedenfor Estenstad dammen bør polstres – downhill medfører gjerne stor fart og høy risiko for skade dersom en løper skjærer ut og treffer tregjerde slik det står usikret idag, mvh Morten Meyer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje