Idar Dahl er ei legende i Strindheim. Han har lagt eit grunnlag for klubben i sine mange år som aktiv, som trenar og som leiar. Eit grunnlag vi bygger solid på enno. Med utgangspunkt i han sine idear og visjonar blir det i år igjen delt ut ein minnepris frå fondet etablert i han sitt namn. Prisen i år gjekk til Håkon Skaanes.
Håkon har hatt ein fantastisk ski sesong. Han har blitt nordisk mester i Sprint, sølv i junior NM og gull i sprint norgescupen og samtidig norgesmester i samme øvelse. Han har gått på ski i alle sine år i Strindheim og dette gjer oss spesielt stolte av det han får til. I tillegg til ski har han i desse åra også satsa på turn og viser dermed at ein allsidig bakgrunn kan kome godt med.
Vi håpar med dette Idar og Håkon er med å inspirere fleire til både allsidigheit og satsing på langrenn.


Kommentarer

Idar Dahls minnepris tildelt Håkon Skaanes — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje