Hei,


da ble det brått slutt på årets skisesong, det vil si på grunn av føreforholdene så velger vi å avslutte skitreningene for gruppe 11-12 denne sesongen. Ønsker å takke alle aktive barn og foreldre for en kjempefin sesong. Gruppe 11-12 er en av de største gruppene i Strindheim Ski med 58 hele registrerte utøvere p.t. Utrolig kjekt. 

Nå er det slik at alle som er født i 2005 rykker opp til gruppe 13-14 neste sesong, dvs fra etter påske. Gruppe 13-14 vil holde et visst aktivitetsnivå og ha et treningstilbud (barmark/rulleski) utover våren/forsommeren fram til skoleferien.  De som er da er født i 2005 og har lyst/mulighet til å bli med er velkomne til det. Dere vil få nærmere informasjon etterhvert.

2006’erne blir i gruppe 11-12 også neste sesong, men vi får da selskap av alle de som er født i 2007. Vii kommer til å bli en stor gruppe også neste år. Det gleder vi oss til. Vi tar nå en pause fram til høsten. Oppstart av fellestreninger blir rett etter skolestart. Da kommer vi til (som i denne sesongen) å tilby ei økt i uka med fokus på rulleski. 

Vil i tillegg nevne at vi har fortsatt noen som ikke har hentet Skivennluer – disse kan hentes hjemme hos meg i Bjørkvegen 6B, tirsdag og onsdag denne uka. 

På vegne av alle trenerne; takk for i år og på gjensyn til neste sesong.
Ha en riktig fin påske!

TrenerneKommentarer

Uke 14 Gruppe 11-12 — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje