FLYTTING AV ARENA TIL GROVA SKISENTER!

 

Pga snømangel må vi flytte stadion til Grova Skisenter. Der vil det bli perfekte forhold for Skjelstadmarkstafetten på søndag 12.februar. Håper så mange som mulig melder seg på! Se vedlagte pressemelding og revidert Invitasjon som vi håper dere kan publisere på deres hjemmeside.

 

Velkommen til Grova!

pdf icon Innbydelse-Skjelstadmarkstafetten-2017NYSTADION.pdf
pdf icon Pressemelding-flytting-av-Skjelstadmarkstafetten-til-Grova-skisenter.pdf


Kommentarer

Innbydelse til Skjelstadmarkstafetten søndag 12.februar 2017! — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje