Oppvarming 2×10 minutt 2 grupper eller ei om færre enn 20 Gr1 elefantbarna (alle mot alle) 1 ball pr 20. Treff=strafferunde. Mottak=strafferunde på kastar Gr2 2lag eit med gule band eller vestar det andre med raude. Nappe frå kvarandre opptelling
2 x 15 minutt Øvelse 1: tyngdeoverføring hurtighet Uten stavar så langt opp i tinebakken som muleg. Få så god fart som muleg før bakken. Merke kor langt, prøve forbedre seg. 1 ski ned igjen Øvelse 2: staking Frå sletta ta fart PG stake seg så langt muleg ut av stadion. Registrere forbedre Ei ski ned igjen
Stjernestafett 20 minutt alle 4 eller fem bøtter med svamper…. 2 pr lag. Samle flest muleg svamper. NB kun ein pr tur
Evt lagstafett 4 eller 5 PR lag. Lagtempo rundt 2 km runden.

Sendt fra min iPad


Kommentarer

treningsopplegg 5januar — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje