Strindheim Ski ønsker å arrangere årets Strindheimstafett i Granåsen ,og vi har i kveld besluttet at vi fastholder Granåsen som årets rennsted. Tidsskjema er allerede lagt på denne siden, men vi ber om forståelse for at det kan bli justeringer både på starttider og løypelengder som er kunngjort tidligere. Vi håper å gjenomføre stafetten som planlagt. Vi er positive, men været får vi desssverre ikke gjort noe med.
Vi gjentar at alle etapper i årets stafett går i fristil for alle klasser.
Til orientering er rennkontoret inne på Kretskontoret som vanlig.
Kafe i 2 etg på arenabygget.
Parkering er på nedre pareringsplass. Plassen ved arenabygget vil bli stengt og brukt til premieutdeling, resultatservice etc
Det vil bli forsøkt etablert smøreområde ved skiskytterskivene som i fjor, men her må vi se av forholdene med vann, is etc
Oppdateres…..

Vel møtt!
Tor Taksgaard
Rennleder


Kommentarer

Strindheimstafetten – oppdatering torsdag kveld — 1 kommentar

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje