Strindheim Ski har hatt ennå eit godt år. Vi er blitt ennå fleire og stemninga blir berre betre og betre.

Vår oppstart av skisesongen på Ramundberget var igjen ein stor suksess og vi nærmar oss snart 300 personar på denne turen.

Dette skaper sosiale rammer som gjer det trygt og ufarleg for ungane å drive på med langrenn. På seinsommaren i år som tidlegare år arrangerte vi Toppidrettsveka og Kvilhaugen Opp. Begge delar gjekk betre enn nokon gong før og det er ikkje berre på grunn av at vi igjen er heldige med været. Det er fordi vi er samkøyrde og møter entusiasmen og stor samarbeidsvilje hos alle dykk som er med å arrangere dette. Begge desse arrangementa vil få mykje å seie for oss framover når vi omsider ser ut til å kunne kome i gang med å realisere draumen om eit næranlegg for ski og aktivitetar for ungane våre i lag med vår gode naboklubbar. Like viktige blir våre samarbeidspartnere i Sparebanken, COOP og TINE. Vi håpar på eit like godt samarbeid og støtte frå Sportshuset Melhus i året som kjem og at vi kan dele våre gleder ein gong i ny og ne på Egon.

 


Kommentarer

GOD JUL TIL ALLE STRINDHEIM SKI støtter — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje