Hei alle sammen

Da er vi i gang med sesongen 2016/2017. Selv om Størenrennet ble avlyst på lørdag så er det bra at noen har fått gått Heimdalsprinten på søndag.
Kommende helg er det renn i Rindal. Dette er årets første Sparebank 1 cup (gjelder fra 13 og oppover) men det er samtidig også renn for yngre klasser.

 
Plan uke 50:
Denne uka blir det klassisk stil. Selv om det er meldt litt mildere på tirsdag så vil det nok føret holde seg rimelig bra i Granåsen. Skal prøve å få sendt ut smøretips i morgen.
Det er uansett lurt å møte litt tidligere til trening når vi har klassisk for eventuell justering av festesmøring (trenerne kan ikke smøre ski til 50 unger…)

Tirsdag 13.12:
Skitrening Granåsen, kl. 18:30. Klassisk.

NB! utdeling av årets klubblue / pannebånd i Strindheimbua fra kl. 18:00 -18:30…..og utlevering av SKILODD. Ta med mobil med MCASH…eller cash. Min 4 lodd pr familie…ingen grense oppad.

Torsdag 15.12:
Skitrening Granåsen, kl. 18:30. Klassisk.

Renn:

Søndag 18.12, kl. 11:00.
Sparebank 1 Cup 1, Rindal. 2 km fri. Påmeldingsfrist: onsdag 14.12, påmelding/info her.

Mvh Stian

Kommentarer

Strindheim Ski Uke 50 – klubblue mm — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje