Vi fortset suksessen frå forrige tysdag og gjer som sist. Samlast ca 18:35 på Lohove Parkeringsplass og joggar ruta over Dragvoll og gjennom lysløypa, via Månen (for dei som orkar så langt) tilbake til Lohove og er framme ca 19:30

Dei som ynskjer ein kort variant kan bryte av ved Stokkanhaugen mot Bekken. Ellers er det mange mulegheiter til snarvegar tilbake til Lohove for dei som ser tida blir knapp og pusten for tung.

Dette skal vere er eit lavterskel tilbod og vi håpar få med endå fleire denne gangen og frå alle kategoriar slik at alle finn seg eit høveleg selskap med høveleg tempo. Då blir det endå artigare for alle (for det er både trivlegare og meir effektivt å trene med andre)

Mvh

Skigruppa ved 

Oddbjørn

Sent from Outlook


Kommentarer

Foreldre trening – tysdag 8/11 — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje