Det kan for enkelte av oss kjennast som eit nederlag at poden…og/eller podinnen… litt om senn lett luntar frå oss. Om det er håp for oss eller kun for dei er vanskeleg å sei, men utan å prøve så er det iallefall itj lysegrønt i horisonten.

Difor, men ikkje kun difor, har vi tenkt at foreldretrening kan vere ein over gjennomsnittet god ide.

Når ungane likevel er på trening kan de bruke tida mellom til og frå frakting til noko vetigt…i fysisk form augemed, og sosialt i "mental form" augemed…for både deg sjølv, men og for miljøet i fleire perspektiv. Nokon har faktisk gått så langt at dei har etterlyst eit slikt opplegg….. 

I første omgang gjer vi det ihht Rema prinsippet…..det enkle er ofte det beste…(formuen til Reitan teke i betraktning ser det ut som det funkar bra)… Vi samlast på P-plassen på Lohove når ungane er avlevert og organisert og joggar ein fast runde ilag. Dei sprekaste ein noko lenger rute enn dei som er meir bekymra for ikkje rekke tilbake til rett tid…som har fleire alternativ for å klare dette. 

Første forsøk på å sjå om dette har noko for seg er Tysdag 1/11….

Minner ellers på Ramundberg påmelding….sjå nettsidene våre www.strindheimski.no

Med vennleg helsing

Oddbjørn


Kommentarer

Strindheim Ski – Foreldre trening — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje