Bilderesultat for terrengløpskarusellen trondheimDet ingen grunn til å ligge på latsiden. Strindheim Ski arrangerer sammen med med Utleira, Jonsvatnet, Ranheim, Bratsberg og Klæbu Terrengløpskarusellen, et lavterskeltilbud som passer perfekt for skiungdom. Løpene foregår stort sett annenhver uke, oppdatert informasjon finnes til en hver tid på Facebook-gruppa til Terrengløpskarusellen.

Først ut i karusellen er Utleira, som arrangerer løp fra Utleirahallen tirsdag 6.september (beklager sent varsel!). Påmelding fra 17:15 og utover, felles oppvarming klokken 18. Selve løpet for 2007 og yngre starter 18:30.
Startkontigent er kun kr 50 for hele karusellen, denne betales ved første gangs deltakelse, og så tar man vare på startnummeret sitt og bruker det i alle løpene.

 


Kommentarer

Terrengløpskarusellen 2016 — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje