“NTNUI Langrenn har igjen gleden av å invitere til den klassiske rulleskisprinten Swecosprinten Torsdag 25. August på Campus på Gløshaugen. Rennet er åpent for løpere fra junior-alder og oppover og det vil bli konkurrert i to klasser: Kvinner og Herrer. 

 

Vi håper å se så mange som mulig i flotte omgivelser på Gløshaugen. Bli med og skap langrennsfest!

 

Med vennlig sommerskihilsen

 

Didrik Graham Henriksen

NTNUI Langrenn”

 

pdf icon Innbydelse-Swecosprinten-2016.pdf


Kommentarer

Swecosprinten 2016. — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje