Veldig mange fann vegen til sesong avslutninga til skigruppa ved Tømmerholt dammen tysdag kveld. Bølgen gjekk gang etter gang og alle lova at dei kjem tilbake til nye økter og ny giv til hausten når vi startar på ny sesong. Styret vil med dette takke for ein flott sesong. Vi er fleire enn vi kanskje nokon gong har vore og stemninga og engasjementet er også betre enn nokon gang. Dette må vi ta vare på sjølv om vi vert større. Vi skal vere inkluderande og rause og ikkje danne ekskluderande klikkar, vi skal ta vare på og heie på alle, den beste skal hjelpe den neste å bli betre og ingen skal føle seg utanfor i skigruppa. Klarer vi ta vare på dette er vi flest muleg lengst muleg….og på den måten blir vi og kvar enkelt av oss også best muleg.

 

 


Kommentarer

Stor stemning på sesongavslutninga også i år — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje