Norges Skiforbund ønsker hjertelig velkommen til det populære Trenerseminaret 4.-5. juni.

 

Holmenkollen Skifestival og Norges Skiforbund arrangerer Oslo Skishow lørdag 4. juni i Holmenkollen. For å trekke flere paralleller blir det suksessrike Trenerseminaret for alle grener i skiforbundet arrangert samtidig. Lørdag er det fellesdel for alle grener, og på søndag blir det grenspesifikk opplegg

 

Håper dere alle kan spre dette budskapet til deres miljøer

 

Arrangementets hjemmeside med informasjon og påmelding:

http://www.skiforbundet.no/trenerseminaret-4-5-juni-2016/

 

Med vennlig hilsen/best regards

  

Norges Skiforbund

www.skiforbundet.no

 


Kommentarer

Trenerseminaret 4.-5. juni 2016 — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje