Vi oppmoder alle til å stille på klubbmesterskapet.

Også foreldre med og utan ambisjonar. Det er også lov å gjere noko meir ut av dette til glede for dei som bivånar duellar på oppløpet og i løypa. Leder av skigruppa utnemner seg sjølv til jury for klassen utanom det vanlege. Kven stiller for eksempel i den eldste skidressen… til knes med nikkersstømper? Eller kven finn fram den eldste Strindheimlua…? Vi har ikkje meir moro enn vi skaper sjølv og vi gjer ikkje konkuranser meir alvorleg enn vi vil det sjølv…., men å vinne klubbmesterskap i Strindheim er ikkje noko å kimse med….den tittelen kan ein kvar smykke seg med….

Nokon som kan matche dette antrekket?

Foreløpig startliste til klubbmesterskapet (Startliste_klubbmesterskap-2016). Fellesstart i alle klasser.

Alle registrerte utøvere er automatisk påmeldt.

Resultatliste fra klubbmesterskapet (Resultatliste_klubbmesterskap-2016) (oppdatert 7. april)


Kommentarer

Klubbmesterskap 5. april — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje