Rindølrennet arrangeres for 36. gang søndag 13. mars, og ble arrangert i fristil for første gang i 2013. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger for «nyvinningen» med turrenn i fristil, og gjentar suksessen i 2016. Det vil også i år være fellesstart i klassisk i tillegg. Rennet er 30 km langt, med fellesstart fristil kl. 12:00, og den klassiske starten 11:45. Klassisk og fristil følger samme løypetrasé. Trimklassene (uansett stilart) kan velge mellom runder på 6, 18 og 30 km.

 

Link til påmelding:

http://www.skiforbundet.no/sor-trondelag/terminliste/arrangement/?eid=296979

 

Mvh

Håkon Solvik

Rindal IL – Ski

 

 

pdf icon Invitasjon-Rindølrennet-2016.pdf


Kommentarer

Rindølrennet 13. mars – turrenn for begge stilarter — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje