Fra Lohove kjøres en alternativ trase. Den går over jordene østover fra Lohove, forbi Idrettsbygget til NTNU og videre opp til lysløypa ved Stokkanhaugen. Løypetraseen ligger ikke inne på skisporet.no, men når du ser på skisporet.no at det er preparert ved P-plassen på Lohove er det denne traseen som er kjørt. Det er også kjørt rundløyper på jordene. Se kartutsnitt.

 

Vi vil preparere myra/skileikområdet på Lohove samtidig.

 

Runden om Rossmo har vært stengt pga vindfall. Dette er ryddet i dag og vi håper å rekke rundt denne i morgen.

 

 

 

 

Vennlig hilsen

Heidi Arnesen

Planlegger idrett, park og skog, Trondheim bydrift

 

 

 


Kommentarer

Løyper Estenstad — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje