GRANÅSEN STENGES FOR AKTIVITET;

KLOKKEN 11:00 I MORGEN MANDAG 4.JANUAR BLIR STADION OG LØYPENE  I GRANÅSEN STENGT PGA TILRIGGING TIL SNØPRODUKSJON OG SNØPRODUKSJON I FLERE DØGN FRAMOVER. INGEN AKTIVITET ER TILLATT I DENNE PERIODEN. VI VIL STENGE AV INNGANGER OG LØYPER. 

DETTE MÅ RESPEKTERES PGA AV VÅR OG DERES SIKKERHET. 

Vi produserer nå for å få nok snø til alle arrangementene i vintersesongen 2016 og for å få en forutsigbar treningshverdag for store og små skiløpere. 


Kommentarer

Granåsen og snøproduksjon — Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje