From: Erik.Andresen@skiforbundet.no Subject: VS: Info fra Trøndersk Skilaug Hei, Trøndersk Skilaug kjører nå en vervekampanje for å øke medlemsmassen. Se vedleggene. Som mangeårig medlem kan jeg trygt anbefale et medlemskap uten andre forpliktelser enn å betale et rimelig medlemskap. Skilauget arrangere hvert år flere møter med forskjellige og dagsaktuelle tema og foredragsholdere knyttet til skiidretten, fortrinnsvis nordiske grener. I tillegg arrangerer lauget turer til VM i nordiske grener. Skilauget deler også ut et utviklingsstipend på kr. 10.000 hvert år blant unge og lovende skiløpere i Trøndelag. Vil også nevne at Skilauget en viktig bidragsyter under World Cup i Granåsen ved å ivareta våre gjester under arrangementet. Med vennlig hilsen/Best regards Erik AndresenAdm.sjef Sør-Trøndelag skikrets

Det er stengt for kommentarer.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje