Vedr. snø i Granåsen Mildværet fortsetter og det ble i går besluttet å utsette utleggingen av snøen i Granåsen inntil videre. Beslutningen er tatt av Trondheim kommune i samråd med særkretsene og interessegrupper. Tirsdag 10.11. gjøres ny vurdering og det vil bli sendt ut ny informasjon. NB! Forholdene for barmarkstrening er suverene! Med vennlig hilsen/Best regards Erik AndresenAdm.sjef Sør-Trøndelag skikrets Telefon: +47 72 84 49 70 Mobil: +47 918 24 644erik.andresen@skiforbundet.no Sør-Trøndelag skikretswww.skiforbundet.no/kretser/sortrondelag

Det er stengt for kommentarer.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje