bildeSom ein del av Sparebank 1 og Skiforbundet sin kampanje “Ja til brukt” arrangerer vi Nasjonal Byttedag 14.November. I samarbeid med Nidelv og Freidig vil ta imot brukt utstyr frå alle og einkvar som har noko dei har vokse ifrå eller av ein annan grunn vil bli kvitt. Vi vil selge dette til nokon som kan gjenbruke det til ein pris både tidlegare og ny eier er tilfreds med.  Her kan ein med andre ord få rydda i skiboda og andre boder for ting ein ikkje har bruk for lenger og ein kan fylle den igjen med ting ein treng for ein rimleg penge.

Vi tek imot alt av skiutstyr, ski, stavar og sko og skiklær. Vi vil hjelpe selger å bestemme pris om han er usikker. Og vi vil hjelpe kjøper så langt vi kan å finne det han treng.

Å skulle det vere at du ikkje finn noko her så vil Sportshuset Melhus vere tilstades med den fremste ekspertise å kunne hjelpe med gode råd

Vi vil halde til Brøsetveien 164 (KLP bygget) https://goo.gl/maps/gJL3X1UR1KL2

og vil ta imot utstyr

  • torsdag 12.11 : 18:00 – 21:00
  • fredag 13.11 : 18:00 – 21:00
  • laurdag 14.11 : 10:00 – 12:00
Salget vil vere
  • laurdag frå 12:00 – 16:00.

Det er stengt for kommentarer.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje