Då har vi formalisert avtale med Ranheim om å samarbeid om treningar for dei eldste klassane. Det tynnest ofte ut i gruppene når dei når 15 år alderen. Vi ynskjer flest muleg lengst muleg og då å ivareta eit treningsmiljø er ein måte å få fleire til å halde på lenger. Med eit treningssamarbeid med Ranheim vil miljøet bli større og tilbudet bli betre. Treningssamarbeidet gjeld så langt for 15-16 års gruppa og for juniorane. For juniorane er dette spesielt viktig for å gje eit godt tilbud også til dei som ikkje går på skigymnas. Og for å ha ein arena der gruppa samlast. 16 åringane kan også delta på treningane til junior når dette høver inn i deira opplegg. Det blir meir informasjon på sidene til junior.

Jonsvatnet samarbeider allereie med Ranheim og er såleis med og etter kvart håpar vi å utvide dette til fleire klubbar på østsida. Dei vi ellers samarbeider med om terrengløpskarusellen og felles anlegg. Vi trur vi på gjennom desse initiativa er med å vise veg.

Det er stengt for kommentarer.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje