Petter Northug ønsker å gi norske skitalenter en unik mulighet til å lære av den beste – med hjelp av sine eksperter. I oktober inviterer verdensmesteren til treningscamp for jenter og gutter som ønsker å satse på en fremtiRedBull_UmW_PNdig langrennskarriere.

Den 2. – 4. oktober 2015 arrangeres Red Bull Under My Wing, der 10 langrennsløpere i
alderen 16–20 år får muligheten til å oppleve og lære mer om det å være profesjonell langrennsløper. Deltagerne vil få
innsikt i det essensielle innen trening, kosthold, søvn, mental styrke, forberedelse til konkurranser, behandling av media og hvordan det er å jobbe med sponsorer— i regi av mesteren selv — Petter Northug. Andre eksperter innenfor de ulike feltene vil også bidra, slik at deltagerne vil gå ut av treningscampen med nøkkelkunnskap for en fremtidig karriere.

­ ­­­– Det blir spennende å se hvilke kvaliteter de ulike deltagerne stiller med. Jeg gleder meg til å konkurrere med og mot dem på rulleski og i myra, sier Petter som ser frem til å inspirere de unge langrennstalentene.

Treningscampen strekker seg over tre dager på Granåsen i Trøndelag, og deltagelsen dekkes av Red Bull i samarbeid med Team Northug, Coop og Nardo bil. Støtteapparatet rundt Petter vil bidra, med trener Stig Rune Kveen i spissen.

– Formålet med campen er å forberede unge talenter best mulig på livet som langrennsutøver, både mentalt og fysisk. De vil få nøkkelkunnskap for en fremtidig idrettskarriere, og et godt nettverk innen skimiljøet. Vi både håper og tror at dette vil hjelpe dem videre, sier Stig Rune Kveen.

Northug vet også hva han ser etter hos potensielle kandidater.

– Humor, viljestyrke og hardtrening. Det er i hvert fall viktig dersom deltagerne ønsker å sikre seg en plass på Team Northug. Vi er på jakt etter Norges fremtidige VM-håp, avslutter Northug.

Har du lyst til å delta på treningscamp med Petter Northug?

Send inn din søknad på www.redbull.no/undermywing

Søknaden åpnes mandag 31. august med frist for innsendelse søndag 13. september 2015.

Om Red Bull Under My Wing

Treningsleir med formål å gi unge talenter et bedre grunnlag for en fremtidig langrennskarriere. 10 deltagere i alderen 16-20 år fra hele landet vil bli plukket ut basert på kriterier som motivasjon, sportslige resultater, innsatsvilje, og fremtidig potensiale. Et ekspertpanel fra Team Northug, Petters selv og Coop vil sitte i utvelgelsesjuryen og plukke ut de heldige som skal delta på treningsleir med Petter på Granåsen i oktober. Red Bull Under My Wing er tidligere blitt arrangert med Petter Northug i 2011 og Aksel Lund Svindal i 2013.

Det er stengt for kommentarer.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Hopp til verktøylinje